Ferietur til Sharm el-Sheikh


Hver sommer tager vi på sommerferie – som regel sydpå. På ferien kan vi arbejde med relationerne personale/elever imellem men også elever/elever imellem. De unge får mulighed for at komme ud af hverdagens til tider turbulente udfordringer. Samtidigt får de unge set andre kulturer og måder at leve på og derigennem udvidet deres horisonter.

I juni 2018 tog en gruppe lærere og elever på tur til Sharm el-Sheikh i Ægypten. Det var en rigtig god tur med mange oplevelser, både i ørkenen, i poolen – og ved ét af verdens fantastiske  underværker: Pyramiderne ved Giza.

 

Vores hotel i Sharm el–Sheikh

Her ser vi det hele lidt fra oven

Masser af palmer

Klassisk turisttur til Giza

Poolen by night

Sharm el-Sheikh er smukt

En tur ud i ørkenen

Inde i pyramiden

Her er vi!

Pyramideklatring

Når man er på toppen

Thug life i Ægypten

Småkolen i Vamdrup

Kærmindevej 8, 6580 Vamdrup

CVR  10199107

konstitueret leder:  Betina Olsen
olsen@fremtidens.dk

22 54 14 04

75 58 32 97