Fokus på kompetenceudvikling


Småskolen i Vamdrup  har en meget kvalificeret medarbejdergruppe. Men for at holde os på toppen skal vi hele tiden opkvalificere os og holde os ajour med ny viden og få inspiration til nye metoder. Derfor arbejder vi bevidst med, at finde relevante kurser og temadage, sådan at medarbejderne hele tiden bliver klogere, og dét gerne sammen, i mindre grupper.

 

“Ung i Cannabiskulturen” og “Low Arousal”

I efteråret 2018 er fire af medarbejderne tilmeldt kurset “Ung i Cannabiskulturen”, bl.a. med oplæg af Søren Holm og en introduktion til den narrative tænkning i arbejdet med unge med et skadeligt forbrug af hash v. Anine Boisen.

Tre medarbejdere er tilmeldt et kursus i Low Arousal, som en pædagogisk tilgang der indeholder metoder som undgår og nedtrapper konflikter.

 

Praksisnær faglig supervision

Cirka fire gange om året modtager medarbejdergruppen supervision ved psykolog Karina Westergaard. Her gennemgås forskellige cases, for at medarbejderne kan blive klogere på de unges situation, adfærd og reaktioner. Medarbejderne får inspiration og input til, hvordan de enkelte unge på stedet kan støttes på bedste vis i gennem medarbejderens pædagogiske praksis.

Medarbejderne får inspiration og input til, hvordan de enkelte unge på stedet kan støttes på bedste vis i gennem medarbejderens pædagogiske praksis.

“Jeg kan lide at lytte”

“Jeg kan lide at lytte”

Interview med Jeanette, uddannet pædagogisk assistent, som har arbejdet i det pædagogiske team på Småskolen i snart fem år.

Om at komme overens

Om at komme overens

Arbejdet for at blive overens, på forskellige niveauer og på mange områder, er noget af det allervigtigste i vores pædagogiske arbejde. 

Småkolen i Vamdrup

Kærmindevej 8, 6580 Vamdrup

CVR  10199107

konstitueret leder:  Betina Olsen
olsen@fremtidens.dk

22 54 14 04

75 58 32 97